BRUNOTTI – SOFT SHELL JAKNA

Soft shell jakna je savršena za prijelazna godišnja doba, proljeće i jesen. Jakna nema obloga ni punjenja, već mekani unutrašnji dio, fleece. Vodonepropusnost je do 3000 mm i paropropusnost je do 3000G po četvornom metru na 24 sata, što znači da ima slične karakteristike kao i skijaška jakna. Služi također kao i vjetrovka i pogodna je za aktivnost tijekom zime, kontrolirajući temperaturu i vlagu unutar nje same. Funkcionalnost je na prvom mjestu, što ova jakna i pruža. Imamo je za muškarce i žene u različitim živim bojama. Podesiva kapuljača i dio na rukavima, te oko pasa.

 

BRUNOTTI – KUPAĆE HLAČE

 

Kupaće hlače za muškarce. Ljeto je veselo i puno boja i sam Brunotti je u takvom stilu. Imaju elastičnu traku i vezicu za bolje reguliranje oko pasa, da bi savršeno pristajale svakoj osobi. Tehnologija brzog sušenja je prisutna i od velike je pomoći nakon kupanja. Bočni đepovi, te stražnji za sitnice koje želite ponijeti na plažu, zatvaraju se s čičkom. U unutrašnjosti je mrežica za još ugodnije nošenje. Kupaće koje će te nositi sa stilom.

 

 

Iznad navedeni artikli su jedan mali dio i uvod u ono što Brunotti nudi u svojoj ponudi. U ponudi u kojoj imamo još i razne lifestyle majice, polo majice, kratke hlače, kupaće kostime MIX & MATCH za još bolje izražavanje Vaše osobnosti na plaži, japanke, za plažu i za svakodnevno nošenje. Muškarci i žene koji znaju što žele, koji se žele istaknut s kvalitetom, osobnošću i stilom, odabrat će Brunotti. Zato GET ON BOARD i krenite prema boljem ljetu..!

Objavite komentar