Svi dobro znamo što je rolanje. Također dobro znamo kakvo uzbuđenje i uživanje ono samo nudi pri vožnji. Aktivnost je bitna i zabavna, tijelo je aktivno i postaje zdravije i jače. Prilikom rolanja Vi i Vaše tijelo se izlažete naporu, ali ne u smislu da trpe zglobovi i izlažu se većoj potrošnji kao npr. kod tračanja. Što više, kalorija će se više potrošiti na rolanju, nego da se uputite na trčanje. Iako ne kažemo da je trčanje loše, super je, jer je glavni cilj da se krećemo. Samo želimo reći se tijelo izlaže većoj (potrošnji) prilikom trčanja. Taj dio je bitan za odrasle, ali i za naše najmlađe. Zato je kvalitetan start od velike važnosti.

Sigurno ste kao roditelj čuli od Vašeg djeteta kako je ono primijetilo i vidjelo da se drugi rolaju, te bi voljelo probati rolanje i da im se sviđa ta vrsta aktivnosti. Što je naravno pozitivno jer će dijete biti aktivno i imat će zdrav razvoj i zdrav organizam. Krećete u potragu, da bi kupili nešto, ali što je ustvari dobro?!

Mnogo je proizvođača na tržištu i pružaju start u svijet rolanja. Cijena je mnogim roditeljima odbojna stvar, pogotovo ako je visoka i ulazi se već u cjenovni segment rola za odrasle. Zašto? Zašto dati toliko puno novaca za role, a brzo će ih moje dijete prerasti?! Većinom roditelji krenu kupovati nešto što je cjenovno prihvatljivo, ali ne znači i kvalitetno. Bitno je da znate da ste uložili u nešto kvalitetno, nešto što NIJE FIKSNOG BROJA. Je K2 role će Vaše dijete pratiti u stopu i to čak 5 pomicanja/stupnjeva, tijekom razvoja, te perioda rasta njihovih malih nogu.

K2 role su idealan izbor za odličan start. Dva su ranga za cure i za dečke.

SLIKA 1. Početni rang

 

SLIKA 2. Napredniji rang

 

 

POČETNI RANG: RAIDER za dečke i MARLEE za cure

Pancerica je osnovna, ugodna, i pruža lijepu potporu za nogu, pomično u 5 stupnjeva. Stežu se vezicama i kopčom iznad gležnja. Brojevi se kreću od: EU 29-34, EU 32-37, EU 35-40. Podvozje je od Composite PVC free ojačanog materijala, te na sebe primaju 70mm/80A kotače sa ABEC3 ležajevima.

NAPREDNIJI RANG: HERO X BOA za dečke i CHARM X BOA za cure

Ova rola je TOP rola u K2 segmentu dječjih rola! Od izrazito ugodne i sigurne pancerice koja nudi super potporu nozi, do patenta vezanja putem sajle koja se navija, te na taj jednostavan način idealno prilagođavate pritisak i samo vezanje cijelog gornjišta uz nogu. Brojevi se kreću od: EU 29-34, EU 32-37, EU 35-40. Podvozje je također od COMPOSITE PVC free ojačanog materijala koji na sebe primaju  76mm/80A  kotače i ABEC 3 ležajeve.

 

Priuštite svojem djetetu ono najbolje, ne samo zato što je Vaše, već zato što će te im pružiti veliku zabavu, puno veselja i smijeha, te kvalitetan start u svijet rolanja. Naši mališani su još u razvoju i zato trebaju imati nešto pošteno, kvalitetno i sigurno na nogama, da bi se vozili s još većim veseljem na svojim novim omiljenim rolama. K2 je mislio na Vaše dijete i optimalno prilagodio role, da ne bi bilo velikih brzina, te slučajnih ozljeda.

Dragi roditelji, želimo Vašim klincima sigurnu i veselu vožnju uz K2 inline skate role!

Objavite komentar

Back to Top

Send this to a friend