POWERSLIDE role USD AEON 72 EISLER CRNA

Aggressive inline role

Na zalihi

Šifra:parent-1236

2.019,00kn

Izbriši odabir

Kada USD odluči dizajnirati nove role, možete biti sigurni da će oni promijeniti pravila igre.
Za USD, ključna riječ u dizajniranju Aeona 72 Eisler je performansa. Dizajnirali smo pristupačne role visokih performansi koje spajaju čizmu i soulplate (unibody), umanjujući hardware i stavljajući Vas bliže tlu, omogućujući savršenu kontrolu i povećavajući mogućnosti većih kotača uz novi, niži centar gravitacije.
Tako je, ove role nisu UFS kompatibilne. Jesmo li ludi? UFS je izumljen kao standardni sustav montiranja prije mnogo godina i optimiziran je za maksimalnu veličinu kotača od 60mm. No od njegovog stvaranja, veći kotači poput 72mm su ponovno postali popularni, omogućujući bolje kotrljanje uz mnogo kontrole i mjesta za grindanje.
S ponosom objavljujemo da je s našim novim unibody dizajnom čizma zapravo niže s 72mm kotačima nego mnoge druge role s 58mm kotačima.
Ako ste zabrinuti da nećete moći mijenjati podvozje, kompletni unibody uložak uključujući soulplate i podvozje je dostupan.
USD Aeon 72 Eisler role su dakle jednodijelne, lagane i udobne role s najnižim profilom, omogućujući nove razine naprednih performansi za skejtere diljem svijeta.

Kotači: USD 72mm 88A SHB speed profile wheels
Ležaj: WCD ABEC 7
Podvozje: Integrirano

Spol

,

Boja

,

Veličina

, , , , , , , ,

Back to Top

Send this to a friend